Cégünk

Cégünk több saját készítésű szoftvert értékesít. Ezeket úgy készítettük el, hogy az Ön igényei szerint könnyen át tudjuk alakítani. Figyelembe vesszük cége ügyviteli folyamatait, hiszen ezzel szeretnénk kitűnni versenytársaink közül. Nem várjuk el, hogy termékünk használata miatt alakítsák át tevékenységeik menetét. Ettől függetlenül a szakterületeken szerzett tapasztalatainkkal igyekszünk segíteni folyamataik egyszerűsítését, hogy az informatika adta lehetőséggel maximálisan élni tudjanak termékünk bevezetése után.

Kik vagyunk

  • Cégünk jelen formájában 2004 óta működik az online ügyviteli rendszerek fejlesztése területén.
  • A folyamatos fejlődés hívei vagyunk és az elégedett ügyfeleinknek köszönhetően lehetőségünk van óvatosan növekedni, de szeretnénk kicsik, családiasak maradni.
  • Jelenleg öten dolgozunk ügyfeleink maximális kiszolgálásán.
  • Tudjuk és hisszük, hogy csak a minőségi szolgáltatás biztosít win-win helyzetet, mely alapja a hosszú távú együttműködéseinknek.

Kinek dolgozunk

  • Olyan kis és közép vállalkozásoknak dolgozunk, akiknek fontos, hogy céges folyamataikat egy jól felépített, számukra testre szabható rendszerrel támogassák.
  • Akik szeretnék rendszerüket bárhonnan, bármikor gyorsan elérni.
  • Akiknek fontos, hogy eszközeiket ügyviteli rendszerükbe integrálhassák.
  • Akik elégedetlenek a piacon kapható dobozos ügyviteli rendszerek rugalmatlanságával.
  • Akik egy jól felépített, magas funkcionalitású rendszert szeretnének megfizethető áron.

 

Küldetésünk

Cégünk küldetése, hogy innovatív rendszermegoldások bevezetésével és üzemeltetésével segítse a magyar kis- és középvállalkozások hatékony, versenyképes működését.
Célunk elérésében maradéktalanul támaszkodunk a Relation csapatában (közösségében) dolgozó minden kollégánk tudására, kreativitására és törekvésükre, hogy partnereinknek igényeit a tőlük elvárható legmagasabb szinten elégítsék ki.
Reméljük, hogy küldetésünk beteljesítésével, ha jelenleg még csak kis mértékben is, de hozzá tudunk járulni a magyar gazdaság stabil működéséhez.

 

Rólunk mondták

 

Gratulálok a programhoz. Gyors, világos, praktikus, áttekinthető és megbízható.

Tóth Szabolcs
AgroSprint Kft.

 

Jó érzés, hogy a sok szoftverfejlesztő cég között van egy olyan is, mint az Önöké, akire bizton lehet számítani mind gyorsaságban, mind szakmai felkészültségben, hozzáértésben, mind emberi hozzáállásban. Külön köszönöm azt a sok segítséget, amit azóta kaptam.

Csajághy Gábor
1. Magyar Cukor Manufaktúra Kft. - Ügyvezető

 

Az ION szakembereinek hozzáértése, rugalmassága és arra való törekvése hogy megrendelőként elégedettek legyünk minden várakozásunkat fölülmúlta. A vállalatunknál bevezetett szoftveres megoldások precízen és gyorsan működnek minden egyedi igénynek megfelelően. Az ION által biztosított szakmai háttér és támogatás olyan pont vállalatunk életében amelyre nyugodtan támaszkodhatunk a mindennapi kihívások kapcsán. A több éves közös munka után bátran kijelenthetem, hogy a Relation a lehető legjobb választás volt számunkra.

Pirók László
Aunde Kft. - minőségirányítási vezető