ION RENT - Kölcsönzés

Amit kínálunk!

Kölcsönzést támogató rendszerünk leegyszerűsíti a kölcsönzéssel járó papírmunkát, pontosabbá teszi a kölcsönözendő eszközök nyilvántartását. Egy áttekintő felületen láthatja az összes kölcsönzési aktivitás állapotát (lejárt, aktív, tervezett, foglalt). Rögzíthetők a kölcsönzési szándékok (tervezett kölcsönzés), a foglalások.

Próbálja ki azonnal!

Összekapcsolható a számlázó rendszerünknek, így egy gombnyomással kiszámlázhatja a kölcsönzéseket.

Nézze meg a bemutató videót!

A foglalási összesítőben látható az összes eszköz időbeni státusza (foglalt, kölcsönzött, lejárt kölcsönzés), de lehetőség van, ezt szűkítve, eszköz csoportok, vagy egyes eszközök állapotának megjelenítésére is. Az eszközök lehetnek egyedileg azonosítottak (pl. gyártási sorozatszám alapján), lehetnek tömeges eszközök és az előző két eszköz típus felhasználásával létrehozhatók szettek. Az eszközökhöz feltölthető képek segítik a dolgozót a beazonosításban és lehetőséget adnak képes eszközválasztó nyomtatására.  A vonalkódos adatbevitel segítségével jelentősen meggyorsítható mid az egyedi, mind a tömeges eszköz tételek felvitele. Az RFID használatát is támogatja rendszerünk. Az opcionális letét kezelés és ajánlata készítő funkció tovább könnyíti a munkamenetet. Az internetes elérés használatával bárhol készíthet ajánlatot, vagy foglalást a tényleges pillanatnyi készletadatok alapján. A rendszer kölcsönzés lezárásakor pontos adatokat szolgáltat a számlázáshoz.

Egyedi azonosítással (gyártási sorozatszám) ellátott eszközök
Ezek az eszközök önállóan szerepelnek a törzsadatok között, azaz mennyiségük minden esetben 1 db, így egyértelműen beazonosítható, hogy mely eszközt adták ki egy kölcsönzéshez. Természetesen az eszköz életútja visszakövethető.

Tömeges eszközök (egyedileg nem azonosított)
Az ilyen fajta eszközök darabszáma egynél több is lehet. Kölcsönzés nem teszünk különbséget a kiadott eszközök között. Az eszköz mennyiségi életútja visszakövethető.

Szettek (több eszköz összekapcsolása)
Több eszköz összerendelésével hozható létre szett termék. Mindkét előző terméktípus beépülhet szettbe.

Eszköz képek
Minden eszközhöz feltölthetnek három fényképet, mely segíthet, kiadáskor a beazonosításban és bekerül a képes eszközválasztóba.

Vonalkódos eszköz azonosítás
Foglaláskor, vagy kiadáskor a kölcsönzési tételek (eszközök) felvitele történhet az eszköz vonalkódjának leolvasásával

RFID eszköz azonosítás
Foglaláskor, vagy kiadáskor a kölcsönzési tételek (eszközök) felvitele történhet az eszköz RFID tag-jének beolvasásával.

Foglalások kezelése
Időszak megadásával a kiválasztott eszközökre foglalást készíthet egy adott ügyfél számára. A rendszer minden tétel megadásnál ellenőrzi, hogy a megadott időszakra van-e elegendő szabad mennyiség a kiválasztott eszközből.

Friss információk, bárhol van is
Az ION szoftverek által alkalmazott technológia lehetővé teszi, hogy internet kapcsolat segítségével bárhonnan (akár egy okostelefonnal) használni tudja a rendszert, például foglalást készítsen egy ügyfélnek.

Képes eszközválasztó
Az összes aktív (kölcsönözhető) eszközről, vagy azok több szempont szerinti szűréséről készíthet PDF, vagy Excelben megjelenített képes eszköz listát, mely segíti az ügyfeleket az eszköz kiválasztásában.

Ajánlat adás
Az opcionálisan választható ajánlat adás lehetővé teszi a kölcsönzéshez kapcsolódó szolgáltatások (pl. kiszállás, technikusi munka) kölcsönzéshez rendelését. Egyszerűen és gyorsan összeállítható egy komplett részletes, vagy összevont árajánlat. Megrendelés esetén pedig csak egy gombnyomással foglalni kell, vagy elindítani a kölcsönzést.

Számla előkészítés (ION számlázó illeszthető)
Az eszköz törzsadatokhoz felvitt ár és a kölcsönzési idő alapján lehetőség van a rendszerből kinyerni a számlázáshoz szükséges adatokat. Az ION számlázó illesztésével megoldható, hogy egy rendszerben, a kölcsönzési adatokból indítva készüljenek a számlák.